Pengikut

Selasa, 11 April 2017

Anak mama


Tak pernah pun cerita pasal budak kecik ni kat sini. Buah hati mama dah bersar pun. Lahir 7 julai 2015 - sekarang april 2017. Dah nak masuk 2 tahun.

Lama mama tunggu dia, kahwin 2008 - 2015. Hampir 7 tahun baru muhammad khaleel lahir kat dunia. Sebenarnya khaleel ada abang, tapi umur tak panjang..abang khaleel pergi masa kandungan 5 bulan. Sebenarnya abang khaleel takde masalah apa-apa, rahim mama yang tak kuat. Abang khaleel terpaksa keluar awal.









Lain kali kalau rajin mama citer lagi pasal khaleel yang cerdik ni. Tak boleh nak pegang telefon masa dia nampak, abissss... Ni pun gunq phone waktu dia tido.


Hari Setiausaha

Jarang masuk sini sejak guna yang mudah ista dan fb. Hari ni mood ada rajin sikit boleh update.

Program semalam di Puspanitapuri. Program hari setiausaha anjuran Puspanita Kebangsaan. Kita masukkan gambar jela ye. Kata penganjur, tak perlu buat di hotel..puspanitapuri pun dah lengkap dengan kemudahan dan dewannya pun cantik.

PA dari DVS

Di bahagi ke dalam group utk slot aktiviti berkumpulan. Aku grup hijabista. Reka stail tudung.

Grup hijabista

Masa makan tengahari dan perasmian.

Makan sambil dihiburkan oleh band dari JPA

Sekitar dewan makaan

Sarapan.

Sangat seronok. Goodies bag dan hadiah yang menarik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...