Pengikut

Selasa, 31 Januari 2012

Coconut Ice Blended @ Langkawi

 

DSCN3729

Tetiba teringat pada Coconut Ice Blended kat atas tu masa bercuti kat Langkawi tahun lepas. Sedapnyaaa…kat sini ada jual ke tak ek..

101NIKON1

Aku beli yang special ditambah dengan aiskrim vanilla. Yumm yummm terasa isi kelapa diblend+air kelapa+ais+susu segar dan aiskrimnya. Lemak-lemak manis gituuu..adehhh air  pun nak lemak-lemak jugak ke? Tapi lain rasanya dengan Coconut Shake yang biasa aku makan tu. Yang ni lagi sedap!

DSCN3736

Siang hari tak pasti plak gerai tu buka ke tak. Kami beli pada waktu malam semasa berjalan berdua-duaan menikmati angin malam di tepian Pantai Cenang. Ohh miss the moment..

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...