Pengikut

Selasa, 3 Januari 2012

Mood ke laut

 

Masih dalam mode sedih dan memang terasa nak nanges.

Sekarang masih dalam proses nak update blog baru ni..terpaksa mula dari bawah setelah blog lama tak dapat dikesan…langsung tak tinggal jejak.

Hari ni memang mood ke laut bila memikirkan blog lama..kawan-kawan alam maya yang tak dapat dikesan….mana yang ingat..bolehla jejak lagi..tapi aku tak boleh nak follow diorang balik…entah kenapa…dengan ilmu yang seciput dalam dunia blog ni membuatkan aku hilang punca.

Walhal aku dah tukar alamt email dan nama blog baru..

Ok aku cub sikit demi sedikit deko balik blog aku..auwwwwwww susahnya nak mula balik selepas jatuh terduduk macam ni..masih teringat cerita yang aku coret selama berthun-tahun ini.

Rasa macam sebahagian dari hati ini telah hilang setelah hilangnya jurnal alam maya yang ku kongsi suka duka bersama selama ni..sob..sob.uhh melankolik sungguh..

2 ulasan:

Nannie berkata...

asmlkm , terima kasih follow blog saya , saya punya blog yg lama dulu pun ada masalah dan saya hilang terus blog lama saya tu pada hujung bulan Jun 2011 , saya hanya blh tengok saja blog lama saya tu tapi tak boleh masuk , sedih sangat la sampai saya menangis la setiap kali tgk blog lama saya tu RESEPI NANNIE dan lepas seminggu tak blh masuk saya buat blog yang yang ada sekarang ni KOLEKSI RESEPI NANNIE dan doa saya jangan la kejadian lama jadi balik , amin2 .

Pada Azwani jangan patah semangat ya terus la dgn blog baru ni isnyallah ada hikmahnya walaupun perit nak kita tempuhi kenyataan yg blog lama kita tu dah pergi macam tu saja , saya doa kan azwani dpt balik blog lama tu jgn jadi macam saya yg blog lama saya tu tinggal kenangan saja la

Mami DindaBella berkata...

sabar ye azwani..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...