Pengikut

Selasa, 3 Januari 2012

Senasib

 

Aku ingat aku sorang je yang mengalami keadaan ini..maksud aku blog hilang tanpa dikesan. Rupanya ada lain yang senasib dengan aku.

Ermmm mungkin inilah nasib pakai domain free ni…diorang boleh buang sesuka hati..maklumlah free,kan..jadi sesiapa yang berrrr domain free tu jaga-jaga la…

Ini Kak Nannie dari blog Koleksi Resepi Nannie yang tinggalkan mesej..

“asmlkm , terima kasih follow blog saya , saya punya blog yg lama dulu pun ada masalah dan saya hilang terus blog lama saya tu pada hujung bulan Jun 2011 , saya hanya blh tengok saja blog lama saya tu tapi tak boleh masuk , sedih sangat la sampai saya menangis la setiap kali tgk blog lama saya tu RESEPI NANNIE dan lepas seminggu tak blh masuk saya buat blog yang yang ada sekarang ni KOLEKSI RESEPI NANNIE dan doa saya jangan la kejadian lama jadi balik , amin2 . Pada Azwani jangan patah semangat ya terus la dgn blog baru ni isnyallah ada hikmahnya walaupun perit nak kita tempuhi kenyataan yg blog lama kita tu dah pergi macam tu saja , saya doa kan azwani dpt balik blog lama tu jgn jadi macam saya yg blog lama saya tu tinggal kenangan saja la”

Kak Nannie..mungkin saya kena lagi teruk kot sebab jangan kata masuk..tengok rupa pun tak boleh..terima kasih kak  dengan kata-kata semangat tu..

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...