Pengikut

Khamis, 26 Januari 2012

Tak selamat

 

DSCN7706

Ini sajalah makan malam aku untuk malam ini..karipap daging dan semug air milo. Karipap tu beli frozen punya ngan sis azilah ab. talib. 35 biji berharga rm17 je..sedap! Kulit kat luar tu memang rangup.

DSCN7705

Ermmm Apa perasaan anda jika duduk dalam umah sendiri pun dah rasa takut dan tak selamat..??

3 ulasan:

Mami DindaBella berkata...

tak boleh dibayangkan perasaan apabila kita berasa tidak selamat di dalam rumah sendiri di mana rumah itu patutnya menjadi tempat perlindungan kita dari anasir2 jahat. jenayah is everywhere nowadays..

laki aku kena jadi jaga malam-malam tapi aku pulak sibuk suruh dia balik sebab aku sendiri takut..macamana tu???

Bila Hati Azwani Berbicara berkata...

takpe la berkorban demi masyarakat..hehe

elhoub berkata...

zaman sekarang ni,mcm susah nak percaya keadaan sekarang selamat.saya yang duduk di condominium di pj ni pun dekat notice board berlambak2(lebih dari 5) notis jenayah2.penjenayah ni ada yang attack resident sebaik saje diluar kawasan kediaman(after guard house),yang pelik lift ada cctv pun india mabuk berani samun orang.depan guard house pun boleh tetak orang.kawan saya rumahnya kena samun sewaktu keluar bekerja.seolah2 disatu2 kawasan tu ada mata2 yang analyze pergerakan setiap isi rumah.zaman sekarang ni kalau nak berjalan kena pandang kanan kiri atas bawah depan belakang semua sekali....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...