Pengikut

Jumaat, 24 Februari 2012

Sarapan hari-2 di CH

 

Hari kedua di Cameron Highland kami keluar jalan-jalan jauh sikit. Dimulakan dengan bersarapan pagi di Brincang. Food Court yang berhampiran dengan kedai-kedai cenderamata dan baju, berhadapan dengan restoren KFC.

sarap CH

Mula-mula aku order roti tampal..mak abah aku makan nasi lemak lauk telur dan sambal sotong. Belum abis pun roti canai yang aku makan, ada pelayan melintas depan kami dengan megi goreng yang orang order dari meja sebelah kami.

DSCN8122

Mak aiiii teliur la plak…tengok rupa nampak sedap. Aku tolak tepi roti tampal, aku panggil pelayan order maggi goreng jugak..bila makan..memang super duper sedap…! Sotong dalam megi tu bersepah…ada telur hancur..sayur pun banyak gak maklumlah tempat tanam sayur.

CM day 22 CM day 21

Lepas sarapan kami jalan-jalan plak kat kedai-kedai sekitar food court tu. Belek-belek t-shirt, ada gak orang terbeli t-shirt..aku plak beli bantal strawberi yang besar. Ingat nak beli patung bantal strawberi…tapi tunggu dulu la. Banyak masa lagi untuk survey.

Destinasi selepas itu akan bersambung kemudian..

2 ulasan:

Mami DindaBella berkata...

amboi melantak aje kerja nya..

Bila Hati Azwani Berbicara berkata...

takkan tak tau hobi aku...hohooo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...