Pengikut

Isnin, 26 Mac 2012

Kek, Nasi dan Lauk

 

Dah lama tak post gambar masak-masak kat sini. Kali ni nak post la tapi tanpa resepi. Maklumlah…blog aku ni bukan blog masak, tapi blog gambar.  Gambar sebagai koleksi…simpan saja pun buat apa..tepek jela sini..

2012-03-25 002 Ini menu tengahari semalam..dan lebih tepat lagi menu lewat tengahari. Sarapan bihun goreng pun dah pukul 10 pagi. Itu yang makan lambat sikit. Nasi minyak lauk dalca dengan ayam goreng berempah.

2012-03-25 001 Kek coklat kukus dan dibuat dalam cup kecil. Senang dan mudah dimakan serta senang disimpan dalam peti ais.

2012-03-23 001

Yang ni kek karamel yang diorder pada 23 Mac 2012.

2012-03-22 001 Yang ni kek karamel yang diorder pada 22/3/2012

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...