Pengikut

Jumaat, 1 Jun 2012

Spagetti dan meatball


Terasa nak mencoretkan sesuatu di sini tapi tak tau apa...layan gambar jela kalau ada gambar. Saya malas nak berkata-kata...eh ..padahal tulis je...

Oh ya..setelah digodek-godex pic...takde plak yang belum dipublish..(ada...tapi malas nak transfer ke komputer)..

Saya cuma nak bagitau hari ni saya takde mood nak hepi-hepi oleh kerana kesihatan tidak mengizinkan serta saya teringin sangat nak makan Spagetti Meatball macam kat secret recipe tu dan meatball sebijik cam ikea tapi versi makan dengan spagetti dicurahkan dengan sos carbonara...tak sabar nak balik buat petang ni. Spagetti dan meatball buatan sendiri. Harap-harap la ada kerajinan..

1 ulasan:

Mami DindaBella berkata...

baru nak layan gambar tetiba tak dak plak..ishhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...