Pengikut

Rabu, 4 Julai 2012

Trip to Ho Chi Minh City


Home Sweet Home..

Semalam sampai Malaysia setelah flight 2 jam delay kat Ho Chi Minh City, Vietnam. Sepatutnya jam 4.20 petang dari sana..waktu malaysia 5.30 petang. Oleh sebab hujan lebat, flight dari Malaysia tak dapat mendarat. Jadi lambatlah kitorang.

Nanti aku akan ceritakan trip 5 hari 4 malam ke Ho Chi Minh City. Best sangat kat sana, sayu je bila nak balik. Tapi lagi seronok perasaan bila nak balik jumpa yang tersayang di rumah.

Apa-apa pun keseluruhan trip tu, paling hebatnya adalah…sopim time..!!!!!!

Jadi kalau korang ke sana jangan lupa bawak duit banyak-banyak. Bawa juta-juta Dong ye. Aku ni sume selesai…dengan duit Dong, USD…akhirnya Ringgit Malaysia pun aku selesaikan.

Tolong bawa seribu atau dua ribu ringgit malaysia ke sana bila korang rasa sebelum pergi ke Ho Chi Minh macam di bawah ni…

“Aku datang ni nak jalan-jalan tengok tempat orang je..bukan nak sopim pun..”

Haha…tengok la kuasa godaan di Ben Thant Market dan Night Market nanti.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...