Pengikut

Sabtu, 20 Oktober 2012

sukaneka

Sukaneka jam 4.30 ptg. Suka suki je, tiup belon smpai pecah, bawa air dalam straw dan kepit belon. Aku masuk tiup belon sampai pecah. Nak semput aku tiup belon dan takut plak belon pecah padahal aku wajib pecahkan belon..pucat beb! Tapi kumpulan aku menang 2 game dari 3 game.

Published with Blogger-droid v2.0.8

apartment mardi

Dah check in di apartment mardi. Ok la selesa tapi tak tahu berapa harga. Sejukkkkkk pijak pantai...

Published with Blogger-droid v2.0.8

cameron highland

Sampai sudah di cameron highland. Persinggahan pertama di bharat tea. Pastu teruskan perjalanan ke brincang. Makan tengahari. Oiii boleh tahan garang dan kurang ajarnya peniaga kedai pada pelanggan ni brincang food court. Ceittt..! Hangin aku...

Published with Blogger-droid v2.0.8

Isnin, 15 Oktober 2012

belajar buat nasi tandoori

Khamis lepas belajar buat nasi tandoori ngan pegawai2 yang pergi kursus kejuruteraan makanan. Dalam bahasa pasarnya ala belajar masak2. Tapi sebab rasmi, nama pun kena rasmi la. Skop kursus..masak2 masakan produk berasaskan ternakan.

Idea nak masak kat ofis..ala selalu...kan selalu masak dan makan. Nampaknya bahagian iat. Tak sia2 dpt gak belajar cara nak buat nasi tandoori.

Published with Blogger-droid v2.0.8

Sabtu, 6 Oktober 2012

I love u, stupid!

Oh aku sedang demam novel i love u stupid! Demam dan idola pada wataknya firman dan iris.
Kisah yang lengkap dengan cinta dan kasih sayang. Cinta dan kasih pada islam,tuhan,manusia, keluarga, negara dan alam.
Cukup lengkap..dengan kata-kata nasihat yang cukup banyak. Berbalooooiiii sangat.

Karya kedua melur jelita.

Rasa macam nak peluk tiap2 malam buku ni buat tidur.

Published with Blogger-droid v2.0.8

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...