Pengikut

Khamis, 15 Ogos 2013

minum aloe bagi membuang..


Setelah hampir seminggu meninggalkan plan makanan kesihatan dan menguruskan badan sebab balik kampung dan makan tak hengat dunia sbb beraya..campur skali makan makanan yg teringin dek tekak yg ada di kampung aje..

Nasib baik masih mengamalkan teamix, tc formula lepas makan dan minum air kosong yg banyak..alhamdulillah..balik putrajaya,, timbang berat tadi..masih maintain berat..maknanya tak naik, tak turun masa sebelum raya ritu..

Pstt shake F1 mmg tinggal terus, tak sempat nak shake pun...sbb setiap meal time terisi dengan nasik..

Apa? Tak turun langsung walaupun ambik herbalife? tak kisahla..apa yg aku boleh harapkan utk turun berat dalam tempoh berhari raya kalau makan tak hengat dunia..

Sampai putrajaya pagi ni, terus minum aloe sbb tak bawa balik kampung hari tu, ada masalah membuang sikit..haha..


Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...