Pengikut

Sabtu, 17 Ogos 2013

sama tapi tak serupa


Nampak sama dari segi warna dan saiz botol..dok sebelah sebelah lak tu..

Aku nak tergelak sungguh pagi tadi. Suami aku bersiap nak g kerja..kononya nak sapu minyak zaitun kat kepala..tapi dia ambik antibac hand sanitizer sapu kat rambut dia.

Aku mulanya tak tahu apa..tapi bila tgk dia dok bebel2 sambil sapu dan lap rambut ngan tuala..faham la aku..salah ambil botol rupanya..

Nak tergelak sungguh tadi masa tu tengah gigit ketam bercili..nasib baik aku selamat tak tertelan kulit ketam..

1 ulasan:

Mami DindaBella berkata...

Haha memang kelakar..ada lg rupanya blog ni ingat dh x update

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...