Pengikut

Khamis, 26 Jun 2014

Pasang Aircond

Selalu tertangguh nak pasang aircond ni..musim kemarau biasanya selalu boleh je bertahan dengan kipas. Tapi musim kemarau kali ni terlampau panas. Nak tak nak terpaksa la pasang aircond.

Adik beradik husband orang yang bisnes aircond..pasang dan servis aircond.

Jadi husband tanya la adik dia kalau ada aircond..adalah aircond secondhand..beli masa buat kerja kat rumah orang mana yg dah taknak.

Husband aku ckp cuma bayar harga aircond je..upah tak payah..adik beradik..oh jimat...terima kasih la...

Hari ni balik kerja..terkejut tgk bilik..aih banyak keja nak kena buat ni..mengemasss menyapu dan mengemop. banyak habuk berterabur.

Leceh jugak rasanya kerja pasang aircond ni. Dari tengahari tadi lagi ni. Seram je tgk dia memanjat nak pasang dari tingkat 7. Aihhh kalau bukan adik husband x taula apa rasanya. Takut tu ada ke x tgk adegan panjat memanjat ni dari luar tingkap.

macam tak tergamak la bagi buat keja free of charge..hmmm

kalau ada siapa-siapa nak pakai perkhidmata pasang dan servis aircond boleh contact nizam 01116441014

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...